Mousserend ( Eigen import )

Image
Domus Vini
Imperiale 50% Glera, 50% Chardonnay
Een mousserende wijn die in tegenstelling tot een volle prosecco minder zuren bevat. Door de toevoeging van Chardonnay wordt de wijn veel eleganter en toegankelijker voor een breed publiek. In de smaak hints van o.a. perzik en appel. De moussering is zeer verfijnd en een bewijs van hoge kwaliteit. Door Luca Maroni ona?hankelijk beoordeeld met 91 punten.
Image
ICE KLUB – Cool Bubbles
Deze mix van Chardonnay en prosecco is gemaakt voor een jonger publiek. In vergelijk met de Imperiale heeft de ICE KLUB iets meer een zoetje in de smaak. Deze mousserende wijn kan ook gebruikt worden om te mixen in een cocktail. Losstaand uiteraard ook een mooi glas wijn van hoog niveau en toegankelijk voor een breed publiek.
Image

Domus Vini 
Prosecco Extra Dry DOP

100 % Glera (Prosecco) Licht strogeel van kleur met een groene zweem. Fris en levendig met een rijk boeket aan bloemen in combinatie met vers fruit. Harmonisch en zacht van smaak met vooral hints van appel en peer. 90/100 Luca Maroni, Gold Medal (Berliner Wein Trophy).

Image
CA' DELLE ROSE
Brut Cuvée 40 % Glera 30 Pinot Bianco 30 % Garganega

De neus is aangenaam intens en geeft eerst frisse tonen van witte bloemen om vervolgens te evolueren naar geur in broodkorst en geel fruit. De smaak is delicaat en harmonieus, van goede lengte en structuur en brengt bloemige en fruitige geuren terug in de mond.
Image
DOMUS VINI
Prosecco CA' DELLE ROSE 85 % Glera
15% Pinot nero

Fijn en elegant, in de neus doet hij denken aan rozenwater en viooltjes, met wilde aardbeien en aalbessen. In de mond is het hartig en fris, makkelijk te drinken met hints van abrikoos en frambozen. Levendig en casual, het hee t een perfecte balans tussen zoet en zuur. Het sluit fris af met lichte citrustonen.

 

Vinivo

Veldkamp 52
3843 BJ Harderwijk
Holland

KVK 64912701

 

Tel : +31 (6) 3091 2777

E-mail : info@vinivo.eu 
website : www.vinivo.eu 

Proeverij De Zevende Hemel
Een uniek concept voor een gezellige avond.
Gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief